18 април 2010 г.

Fallen / Паднали ангели





Автор: Лорън Кейт
Издател: Intense
Издадена: 2010
Размери: 14.00x21.00
Брой страници: 360
Корица: Мекa
Език: Български
Цена: 14.99 лв

Мрак. Любов. Желание. Омраза. Дълг. Вечност. Безсмъртие. АНГЕЛИ.
Тази книга е много особенна. Дори не знам как да ви я опиша. Само ще ви кажа, че не е за всеки. Примесът на мрак и невъзможна любов е много силно концентриран.
Лус е момиче на 17 години. Тя обаче не вижда това, което виждаме ние. Нейните очи могат да видят СЕНКИТЕ.
Трагичен инцидент, кара родителите на Лус да изпратят дъщеря си в поправително училище. Мрачно място, което те кара да изгубиш всякаква вяра, че си нормален.
Там тя се запознава с 2 момчета. Камерън и Даниел. По някакъв странен, необясним начин, тя се чувства силно привлечена от Даниел, макар той да се държи неприемливо грубо и да прави всичко възможно, за да я отблъсне. Камерън, от своя страна, е абсолютният романтик. Той ухажва Лус, сякаш тя е неговата богиня.
Но с развитието на книгата, маските на двете момчета падат и никои не е такъв, за какъвто се представя. И така Лус се озовава по средата на една вековна война. " Съдбата на всички безсмъртни души е в ръцете на 2 болни от любов деца. " Историята предстои да бъде написана. Миналото ще намери своя път и ще се завърне. Но какъв ще бъде краят?
По скоро бих сложила книгата на готик рафта. Лично на мен ми се искаше да видя малко повече любов, отколкото бленуване по нея, но...
Книгата определено не е скучна! Жадно обръщаш страниците, тъй като всеки герой е много интересен и крие своя собствена тайна.
Ето ви 2 трейлъра  на книгата. Те са Fanmade!













И приятно четене

4 коментара:

b3as7 каза...

Здравейте! Вчера дочетох тази книга. Наистина е невероятна и нямам търпение да излезне следващата. Определено е различна от книгите, които съм чел досега.

Анонимен каза...

Chela sum 2-te knigi sega chakam tretata.. No vtoriq treilar..Mnogo mi haresa..Dali shte napravqt film po neq?

Ani каза...

Pravata za filmirane na poredicata sa prodadeni, no nishto ne se znae okon4atelno. Moje da 4uvete mnenieto na Lauren v poslednoto intevu, koeto e publikuvano :]

Анонимен каза...

Znachi moje i da ochakvame nqkoi hybav film dogodina :)