20 април 2010 г.

Shiver / Тръпка








Автор: Маги Стийвотър
Издател: Кръгозор
Издадена: 2010
Размери: 14.50x21.00
Брой страници: 316
Корица: Мекa
Език: Български
Цена: 11,90 лв.

Студът. Гората. Вълците. Жегата. Докосването. Целувките. Тайните. Тръпката. Нейният вълк. Неговото лятно момиче. Белезите от миналото, крехкото настояще, невъзможното бъдеще...

Така започва гръбчето на тази книга.

Тръпка е поредният невероятен бестселър излязъл на българския пазар.Ако обичате белотата, зимата, снегът и вълците, то светът на Тръпка ще бъде едно от най-приятните места за вас.







Грейс е младо момиче, което живее в къща, близо до голяма гора в Минесота. Една люта зима, когато Грейс е още дете, тя е нападната от глутница вълци. Но от озверялата глутница, излиза едно младо вълче, с невероятно жълти очи, и предпазва малката Грейс. Оттогава нататък, всяка зима, Грейс наблюдава този "нейн вълк" и се захласва по него.
Една вечер, когато градът е решил да избие вълците, Грейс намира на верандата си млад, ранен мъж. Тя поглежда в очите му и разбира - това е найният вълк.

Сам е момче обречено всяка зима да се трансформира във вълк. В продължение на години, той наблюдава Грейс от разтояние и никога не може да намери сили за да надвие вълчия си инстинкт и да доближи момичето,на което се възхищава. Една зимна вечер, той бива прострелян от ловец. Единствения човек при който може да отиде и Грейс.

Това е история за невъзможната любов на Сам и Грейс. Те най-накрая се събраха, но природата на Сам иска да ги раздели. Ще успеят ли да се справят с предизвикателствата? Ще бъдат ли заедно? Като вълци или като хора?
Любовта ли е по-силна от всичко?

Тази книга предизвиква тръпки от удоволствие, студ и адреналин. Препоръчвам я в комбинация с голяма чаша горещ шоколад! ;)


Тръпка е 1ва част от трилогията за Сам и Грейс. На 20 Юли 2010 в САЩ ще излезе и 2ра част - Kопнеж /Linger/
---> Отстрани може да намерите и часовник --->

Сайтът на книгите от поредицата



Още за Тръпка може да чуете тук

Посетете сайта на Маги Стийвотър

Няма коментари: