1 март 2010 г.

Breaking Dawn / Зазоряване








Издадена: 2009
Размери: 13.50x20.50
Брой страници: 758
Корица: Твърда
Език: Български



Цена: 24.90 лв.
Това е краят! Краят на историята за една изпепеляваща любов.

Бела вече е избрала да се отдаде на вачността с любовта на живота си - Едуард. Тя няма търпение да се присъедини към света на безсмъртните, но Едуард настоява да се омъжи за нея преди да я првърне във вампир. След свадбата двамата младоженци отиват да прекарат медения си месец на самотен остров (собственост на сем. Кълън) където да се отдадат на любовта си.

Бела вижда свадбата като финалната прва - пресече ли я, животът и ще тече както го е планирала.

Само че, тя е много далеко от финалът. Нещата на острова не вървят по план. Нашето човешко момиче забременява от своя вампир. Ситуацията съвсем излиза от контрол, когато Бела решава да запази бебето, въпреки огромния риск за живота си. Тя обича това дете със цялото си сърце, както обича и неговият баща. Готова е да се жертва за да може рожбата й да иди бял свят, и да я брани от всеки който се опита да я нарани.

Стефани Майър не изневерява на невероятният си подход и разказва краят на тази история по начин, който да се хареса на всички. Предстоят нови преживчвания, емоции и неочаквано развитие. Писателката, показва и гледната точка на един друг нейн герой - Джейкъб.

Грабвайте книгата и едно пакетче кърпички и се пригответе за разтърсващи емоции.

„Зазоряване“ е четвъртият и последен роман от поредицата за необичайната любов между вампир и смъртно момиче. Поредица, родила се от сън, която преобръща клишетата за вампирите и придава смисъл на всички клишета за любовта. Защото в света на Стефани Майър вампирите са способни да обичат така, както може да обича само човек; а хората – пак заради любовта, са готови да изоставят и най-важното от човешката си същност – самия живот.
Още по-напрегната и по-емоционална от първите три романа, последната книга безспорно е най-чаканото заглавие от сагата. „Зазоряване“ предлага нови гледни точки, неочаквани обрати и неподозирани разкрития. Разтърсващ край на една история за безкрайната любов.

Кредит: Егмонт България



КНИГАТА ПРЕДСТОИ ДА БЪДЕ ФИЛМИРАНА
НАЧАЛО НА СНИМКИТЕ: НОЕМВРИ 2010

Няма коментари: