26 януари 2011 г.

Ново около Реликвите на Смъртните

Този пост, пълен с информация за поредицата на Касандра Клеър - Реликвите на Смъртните, ще започне със захранването на един древен слух, зародил се в умовете на феновете, още от времето когато започнаха да се правят фен трейлъри.
 Скъпи, мили мои, всички вие, които си представяте ролята на Джейс играна от този рус красавец вдясно - ДА има ВЕРОЯТНОСТ мечтите ви да се превърнат в реалност.
Alex Pettyfer преговаря с режисьора относно ролята. Все още не са се споразумели за нищо, но има информация че актьорът и режисьорът имат много добри взаимоотношения, което ни дава някаква надежда. Знаем още, че Алекс е прочел книгите през празниците и много ги е харесал.
 Напомням ви, че ролята на Клеъри ще бъде играна от<<< Lily Collins<<< 


♥ Предстои да излезе аудио книгата City of Fallen Angels и тъй като действията там се развиват по равно и от женска и от мъжка гледна точка, издателите решиха тази аудио да бъде четена и от женски и от мъжки глас. Женската част ще покрие Molly Quinn а мъжката (почти равни части на Джейс и Саймън, с малко привкус от Алек и Магнус) ще бъде четена от..... wait for it.... Ed Westwick!


Няма коментари: