17 май 2010 г.

Hush, Hush / Замълчи





Автор: Бека Фицпатрик



Издател: Ерагон
Издадена: 06.2010
Размери: 14.30x21.00
Език: Български
Корица: Мека
Цена: 12,99лв.





Замълчи! Няма какво да кажеш за тази книга....освен, че е невероятна.
За жалост още не е излязла на българския пазар, но горя за момента, в който това ще се случи. Позволете ми да ви запозная със книга от така добре познатото ни семейство на бестселъри като Здрач, Тръпка, Паднали ангели и прочие.



Нора не е човек, за който романтиката е на първо място. Въпреки, че доста момчета й хвърлят око, никой не грабва найното. Един ден, обаче, се сдобива с нов партньор по биология и всичко се променя.
Арогантен, загадъчен и невероятно красив, Пач знае за Нора повече от който и да е. Нора се нмира увлечена по него, макар че около Пач винаги има мъгла от мистерия и съмнения. Разумът й казва да бяга, а сърцето казва на разума да си затвори устата.
Странни неща започват да се случват, и Нора се озовава на кръстопът. Няма връщане назад. Тя трябва да реши на кой да доври и да се надява да не е сбъркала. Тайните около Пач се разкриват, но се оказват по-големи, от колкото Нора би могла да понесе.
Лично аз, много се забавлявах с тази книга. Писателката има страхотно чувство за хумор, което ясно си проличава в образа на Пач. Смяла съм се направо до сълзи.

Освен като история, книгата пелчели награда за корица на годината / с оригиналната корица/

Ето го и официалния трайлър на книгата:
Ето и един Fanmade:



Много скоро се очаква и втора книга от поредицата. Вижте колко време остава до излизането й, по брояча в ляво :)


Може да намерите фен превод на книгата във секция "Вече преведени" на блога.


Оригиналнално издание:

Няма коментари: