18 април 2011 г.

Още от света на ловците на сенки

Сайтът Mundie Moms зададе на Касандра Клеър следния въпрос:
Възнамеряваш ли да пишеш други книги за ловците а сенки, освен "Реликвите на смъртните" и "Адските устройства"?

Касандра: Планувам още една трилогия за ловци на сенки ( но тя няма нищо общо с героите в "Реликвите на смъртните") Работното заглавие е: The Dark Artifices. Действието се развива 5 години след действията в "Реликвите на смъртните" и се помества в института в Лос Анджелис.

Имам много идеи за други книги, които нямат нищо общо с ловците на сенки. Въпросът е просто, коя ще реша да напиша първа.                    

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте скъпи книгоманчета, реших ме да създадем тази група в помощ на издаването на "Кодекса на Ловците на сенки" от авторката Касандра Клеър. Тъй като издателство Ибис, което издава поредици на Касандра за сега не мисли да издава тази книга, ние решихме да създадем групата, за да можем да съберем колкото се може повече гласове за издаването и на българския пазар и така се надяваме да променим решението на издателството и накрая да я издадат :) Знаем, че поредиците за ловците на сенки имат страшно много фенове като нас самите и за това бихме искали да помолим всички, които са почитатели на тази невероятна поредицата да се присъединят към нашата кауза и колкото се може повече да разпространяват и добавят хора в групата. В по-долен пост ще създадем вот за издаване с отговори - "Да, искам книгата да бъде издадена" и "Не, не искам". Искрено се надяваме с помощта на всички фенове да успеем да променим решението на Ибис и това бижу - The Shadowhunter's Codex да бъде скоро и при нас :) Гласувайте в анкетата моля :)
https://web.facebook.com/groups/301525620215098/