27 юни 2010 г.

Ледено ухапване/ Frostbite

Академия за вампири: Ледено ухапване, книга 2
ISBN: 9789549321272
Автор: Ришел Мийд
Издател: Ибис
Издадена: 2010
Размери: 14.50x21.00
Брой страници: 284
Корица: Мекa
Националност: Американска
Език: Български
Цена: 11,90 лв.

"Ледено ухапване" е втората книга от поредицата " Академия за вампири " на Ришел Мийд. Ако първата книга ни остави затънали в съмнения и очаквне, то втората превзема сърцата ни с гръм и трясък.






Роуз е разкъсвана от колебания. Тя иска да бъде с Дмитрий, но тяхната любов изглежда болезнено невъзможна. В същото време, нейния приятел Мейсън ясно показва, че чувствата му към нея, са далеч по-силни от приятелски. На всичкото отгоре, изглежда че друга жена също заявява претенции към сърцето на учител Беликов. Жена, която му обещава стабилно бъдеще, дом,семейство и кариера.


Още след "Връзки към тази публикация"







Роуз разбира, че ако истински обича Дмитрий, ще трябва да се откаже от него и да го остави на светлото му бъдеще. Тя решава да да даде шанс на Мейсън, но дали може да насили сърцето си да обича?













Над главата на младата дамприка, надвисва още един комфликт с който да се справи. Голяма група стригои започва да напада кралски фамилии морои. Стражата навсякъде се одвоява и всички тръпнат в страх и напрежение. Тогава в академията пристига не кой да е, а една от най-великите пазителки - майката на Роуз. Жена, която е предпочела работата пред семейството, дългът пред дъщеря си. Отношенията и с Роуз за много оптегнати и сега, когато се срещат след толкова време и са принудени да са заедно, обстановката се нажежава.
Лиса се опитва да се справи в предимствата и недостатъците  на дарбата си, като на помощ и се притичва нов герой - Ейдриан Ивашков. Млад, дръзък и арогантен казанова, който изглежда сега е хвърлил око на най-добрата приятелка на Лиса...
Книгата завършва с драматичен край, който ще ви разтърси. Лично според мен, това е най-силната книга за сега / от 1,2 и 3/. 









Официален Български Фен Сайт



Сайтът на Авторката



Официалния сайт на книгите




Българският форум











Ани

Няма коментари: