25 юни 2010 г.

Академия за вампири: Кръвно обещание

Наскоро написах ревю за първата книга от поредицата "Академия за Вампири", така че блогът вече ще следи всичко важно около нея.

А ето, че бече имаме корица и резюме за четвъртата книга от поредицата - "Кръвно обещание"

Скорошната атака върху академия „Св. Владимир” потресе целия мороиски свят. Много загинаха. А съдбите на тези, които бяха отнесени от Стигоите, са още по – ужасни. Рядка татуировка вече украсява врата на Роус, символ, който нашепва, че тя е убила повече Стригои, отколкото могат да се преброят. Но само една жерта има значение за нея... Димитри Беликов.

Сега Роуз е изправена пред дилема. Тя трябва да избере пътят, който ще определя живота й занапред. Тя трябва да реши дали ще продължи да защитава най –добрата си приятелка и последна оцеляла от мороиското семейство Драгомир – Лиса, или да напусне академията и да преследва мъжа, когото обича.

Тя ще трябва да прекоси целия свят, за да изпълни обещанието, което Димитри я помоли да направи. Но въпросът е, когато настъпи моментът, ще иска ли Димитри да бъде спасен?

С всичко заложено на карта – и километри далеч от академия „Св. Владимир” и неината незащитена, уязвима и бунтуваща се най – добра приятелка – ще има ли Роус силата да унищожи Димитри? Или, ще жертва ли тя себе си в замяна на безсмъртен живот с Димитри? 
 С нетърпение ще си следим часовничето до излизането на книгата, което ще стане на 22.07.2010!
Ани

1 коментар:

Reverie каза...

LOVE this book cover! Very hot boy!