5 юни 2010 г.

Прелестни създания / Beautiful Creatures

Прелестни създания

ISBN: 9789547712300
Автор: Ками Гарсия, Маргарет Стоъл
Издател: Кръгозор
Размери: 14.50x21.00
Брой страници: 418
Корица: Мекa
Език: Български
Цена: 14.00 лв.

Целият свят бе завладян от невероятната книга "Здрач", както и от "Хари Потър" преди това. Ако има книга, която може да постигне същия успех, то това е тя.

Понякога на любовта й е писано да бъде, понякога тя е прокълната...
Итън е обикновен гимназист в Гатлин, едно от най-скучните градчета в САЩ. Той мрази това място. Мрази скучните му улици. Мрази повърхностния живот в гимназията. Мрази еднаквостта на хората. Но въпреки всичко, е част от всичко това. Майка му е мъртва, баща му луд, а бавачката му разбира от вудо магии и говори с духове. Животът на Итън не е лек. Той брои всеки ден до завършването, когато най-накрая ще може да избяга и да обиколи света.
Ала всяка вечер, той сънува един сън...един кошмар...за непознато момиче,което не може да спаси. И всяка нощ сънят се повтаря отново и отново.

Още интерсени неща след "Връзки към тази публикация"



Един ден в училището на Итън се появява нова ученичка. Не, коя да е, ами племенницата луд мъж, който е презиран от целия град. Тя не носи подходящите дрехи, не казва подходящите неща, Лена, е типичния аустсайдер в гимназия Джаксън. Всички са против нея и всички гледат как да вгорчат живота й. Ала една дъждовен вечер, Итън се натъква на Лена и истината го поразява.....
Тя е момичето...от сънищата му.

Разкрита е тайна. Открита е любов. Нищо не е такова, каквото е изглеждало. Мистерии и тайни дебнат зад всеки ъгъл. Мрак или Светлина? 151....149....123...97...85...40..7..7..7...5..3..2..1 дните минават...

Една книга за силната любов, вечната борба и вяра. Книга за магии, заклинания и странни семейства. Книга,която ще разтърси живота ви. Световен бестселър №1 за 2009г. "Прелестни създания" не е книга за изпускане.

В ляво има часовник до излизането на книгата на българския пазар и до излизането на втората книга от сагата - "Beautiful Darkness" /Прелестна тъмнина/.
Може да прочетете фен превод на книгата направен от Vampire Ladies / ще го намерите в секция "Вече преведени"/
Или да прочетете част от официалния превод от сайта на издателството / ТУК/
Правата за филм по книгата са закупени, още инфо в сайта на книгата / по-долу/
Официални трейлъри


И песента на Итън и Лена от книгата













Кликнете върху книгата и влез те в нейния официален сайт.

Facebook Page


Caster Girls  









Ани

5 коментара:

djenitoo каза...

Хмм, тази книга ще си я взема със сигурност. Дано да оправдае очакванията ми и да е хубава :)

Reverie каза...

Zdrasti, Az sum modorator na ofizialnia fansite. Super revu na knigata. Iskam da vi pitam ako moje da te interviuram za fansita?

pishi mi na castergirls[at]gmail.com

Вани каза...

Книгата е прекрасна ... :x Веднъж когато четох в час по математика и госпожата ме хвана да чета. Погледна корицата и името на книгата ми я взе и каза, че сигурно е много интересна. Каза, че ще си я взема в края на годината. В края на час ме извика и каза да не се безпокоя и че ще ми я върне другия час като се опита да я прочете до тогава. След като ми я върна следващият час(в четвъртък) каза, че задължително да и дам втората част на книгата и че обожава тази книга.

Unknown каза...

Аз не разбрах колко части са книгите? Видях, че предстой да излезе трета, но тя ли е последната? :)Иначе смятам, че тази книга ще си заслужава и още утре ще си я взема, но просто информативно, ако можете да ми кажете разбира се :)

Ani каза...

Книгата определено си заслужава!
Според официалния сайт на поредицата, книгите ще са 4, като последната излиза в края на 2012 (Заглавието все още не е известно)
-МНВ